Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane
Bežični regulatori temperature


Pozivamo Vas da upoznate dio ponude tvrtke SALUS Controls, točnije bežične regulatore temperature, koji se savršena opcija za klijente, koji cijene naprednu tehnologiju i visoku razinu udobnosti uporabe. Sobni upravljači za centralno grijanje osiguravaju potpunu toplotnu udobnost.

Bežični regulator temperature SALUS Controls omogućava laku kontrolu temperature u svim kućnim ili uredskim prostorijama.


Što osigurava bežični regulator temperature?


Regulator temperature daje kontrolu i mogućnost upravljanja grijanjem (kod serije Salus Smart Home – također preko interneta), nudeći široku lepezu funkcija za optimalnu udobnost, kod istovremene uštede energije. Svaki bežični regulator temperature je nastao s uporabom elemenata najviše kakvoće, što osigurava efikasan rad bez kvarova. U našoj ponudi se nalaze sobni upravljači centralnog grijanja, prikladni za sustave grijanja svake vrste (podno grijanje, grijanje radijatorima). Uređaji su prikladni za stanove, urede i druge prostorije tog tipa.
Bežični regulator temperature je lakoća uporabe, bez potrebe komplicirane, „prljave“ montaže.


Zašto elektronski regulator temperature vrijedi koristiti u svakoj sobi?


Jer je to najisplativije rješenje. Ako elektronski bežični regulator temperature (na primjer Quantum SQ610RF) je montiran u svim prostorijama – dakle u svim zonama grijanja, kao što su: spavaća soba, dnevna soba, radna soba, trpezarija – tada se može u svim tim prostorijama postaviti temperatura, koja nigdje neće biti slučajna.


Upravljači temperature u ponudi SALUS Controls


SALUS Controls se specijalizira u suvremenim tehnologijama upravljanja, dostavljajući klijentima rješenja iz oblasti automatike zgrada. U našoj ponudi su dostupni, između ostalog, bežični, elektronski upravljači temperature, koji ispunjavaju najviše zahtjeve po pitanju funkcionalnosti, izgleda i lakoće montaže. Preporučamo:


• regulatore (upravljanje temperaturom) sa suvremenim ,osvijetljenim LCD zaslonima na dodir, kao i:
• tradicionalan izgled, dakle jednostavni za rukovanje regulatori s gumbom
• upravljači temperature prikladni za montažu na zidu ili za samostalnu montažu
• uređaji koji rade na frekvenciji od 868 MHz, što jamči stabilan i otporan na smetnje signal.

Regulatori temperature brenda SALUS Controls to također: veliki domet, širok raspon postavke temperatura, različiti načini rada za izbor – ovisno o izabranom modelu.


Naruči suvremeni upravljač temperature


Svaki regulator temperature SALUS Controls osigurava brzu komunikaciju između panela i kotla. Naši regulatori su prikladni za upravljanje centralnim grijanjem, što je jamstvo kakvoće za više godina. Pozivamo vas da upoznate ponudu naših dostupnih modela.

U slučaju pitanja i nedoumica, molimo da kontaktirate tehničku službu tvrtke SALUS Controls. Osiguravamo tehničku podršku na svakoj etapi uporabe proizvoda , kao i efikasan servis. Naša distributivna mreža obuhvaća više gradova u cijeloj državi. Na podstranicama pojedinih proizvoda može se provjeriti dostupnost proizvoda kod distributera.

Kontakt
Surađuj s nama

Kontakt


Tehnička Podrška

+385 95 3777 577

dragutin.padovan@salus-controls.eu


Horúca linka:
Ponedjeljak - Petak: 800-1600

InstalaterKorisnikDeveloper
Salus

Distributer brenda SALUS Controls:
QL CONTROLS d.o.o, K.d.

ul. Rolna 4, 43-262 Kobielice,
oblast Šleska, PL,
JIB: 638 180 68 25,
Sudski Registar: 0000440955,
ured: +48 32 700 74 53,
servis: +48 32 750 65 05,
fax: +48 32 790 44 85,
Ponedjeljak - Petak, 8.00-16.00

image/svg+xml

© QL CONTROLS 2020 / All Rights Reserved

Design & Code by Foxstudio