Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane

Senzor pokreta i stanica za punjenje – NOVO u ponudi SALUS Controls!

POVRATAK

Posljednjih tjedana serija SALUS Smart Home marke SALUS Controls obogaćena je novim proizvodima. Radi se o dugo očekivanom od strane instalatera i korisnika senzoru pokreta (MS600) i estetičnoj stanici za punjenje za regulator SQ610RF (uređaj također podržava WQ610RF – model s protokolom OpenTherm, izvan serije Smart Home).

Zašto senzor pokreta nadopunjuje SALUS-ova pravila OneTouch i tako povećava upotrebljivost cijelog sustava SALUS Smart Home? Kako će Vam charging dock olakšati svakodnevno korištenje odabranih modela regulatora? Odgovori se nalaze ispod.

Senzor pokreta – sitnica koja će ići u korak s Vama

U kombinaciji s pravilima OneTouch, MS600 može raditi s drugim SALUS Smart Home uređajima, kao što su: SR600, SPE600, RS600. U kombinaciji s našim pametnim utikačem (SPE600) ili relejem (SR600) ovaj detektor omogućuje Vam uključivanje ili isključivanje osvjetljenja nakon što detektira pokret. Naizgled je ovo očita funkcija ove vrste uređaja, ali ipak prilikom izrade scenarija za rad kućanskih aparata omogućuje puno bolju personalizaciju Vaše automatike za zgrade. A sve zato to zbog toga što je kretanje faktor koji može aktivirati mnoge akcije u pametnoj kući. Čak i najjednostavnije interakcije u velikoj mjeri povećavaju komfor života stanovnika, npr. kada napustite kuhinju ruku punih grickalica ili posuđa, ne morate brinuti o isključivanju svjetla. Kad senzor ne prepozna pokret – ugasit će Vam svjetlo.

Kada određujete pravila OneTouch prilagođena vašem načinu života, ograničeni ste samo svojom kreativnošću i maštom, a dodatnim korištenjem našeg senzora pokreta povećate Vaš komfor, kao i sigurnost i kontrolu nad svojim domom.

Koje primjere interakcija (pravila OneTouch) možete izgraditi?

  1. Čim se član kućanstva pojavi u prostoriji (npr. kuhinja, hodnik), svjetla se uključuju, a kad član kućanstva napusti sobu, svjetla se gase.
  2. Kada se otkrije kretanje / uljez (npr. u garaži) – svjetla se upale, a Vi ćete primiti SMS obavijest o događaju.
  3. Nakon otkrivanja pokreta, senzor koji radi u sustavu može pokrenuti cirkulacijsku pumpu PTV – omogućit će vam upotrebu tople vode.
  4. Samim ulaskom u stan izazivate paljenje svjetla, otvaranje / zatvaranje roleta i rast temperature.

Stanica za punjenje – komfor, dizajn, stil

Pomoću CDEU-a možete udobno napuniti baterije dva modela naših bežičnih regulatora temperature  SQ610RF (serija Smart Home) i WQ610RF (serija namijenjena za kontrolu kotlova). Učinit ćete to putem USB priključka.

Uređaj se odlikuje praktičnim rukovanjem i dizajnerskim, minimalističkim izgledom koji se lako uklapa u bilo koji interijer. Što je također korisno, charging dock u svakodnevnoj praksi uspješno će poslužiti kao postolje za Vaš bežični regulator temperature. Dakle, s jedne strane odlikuje se upotrebljivošću, a s druge strane ugodan je, ima zanimljiv, moderan stil.

Elementi salusovog sustava Smart Home

Podsjećanja radi, navest ćemo ostale elemente sustava SALUS Smart Home.

Sustav uključuje uređaje koji omogućuju individualnu regulaciju temperature u svakoj prostoriji (zonska kontrola). To ograničava prestrojavanje i skupe gubitke energije. Ovi uređaji također omogućuju upravljanje radom kotla, pumpe centralnog grijanja, PTV-a. Osim regulatora temperature, sustav SALUS Smart Home uključuje:

  • internetski pristupnik UGE600
  • kontrolnu letvu KL08RF za upravljanje sustavom u ravni (npr. podno grijanje) + KL04RF (modul za proširenje)
  • bežične termostatske glave TRV
  • moduli za upravljanje
  • Smart Plug-ovi (pametni utikači „uključi/isključi”)
  • Senzori: otvaranje prozora / vrata, poplave, dima, a sada i senzor pokreta

Ključni element sustava SALUS Smart Home je internetski pristupnik UGE600 koji osigurava komunikaciju među uređajima u ZigBee mreži. S jednim takvim pristupnikom može se upariti do 100 proizvoda, npr. regulatora, smart plug, releja, senzora. Besplatna internetska aplikacija (Google Play ili App Store) omogućuje Vam upravljanje sustavom s bilo kakvog mjesta. Stvaranjem OneTouch pravila i interakcija između uređaja možete izgraditi vlastitu bazu pametnog doma.

Kontakt
Surađuj s nama

Kontakt


Tehnička Podrška

+385 95 3777 577

dragutin.padovan@salus-controls.eu


Horúca linka:
Ponedjeljak - Petak: 800-1600

InstalaterKorisnikDeveloper
Salus

Distributer brenda SALUS Controls:
QL CONTROLS d.o.o, K.d.

ul. Rolna 4, 43-262 Kobielice,
oblast Šleska, PL,
JIB: 638 180 68 25,
Sudski Registar: 0000440955,
ured: +48 32 700 74 53,
servis: +48 32 750 65 05,
fax: +48 32 790 44 85,
Ponedjeljak - Petak, 8.00-16.00

image/svg+xml

© QL CONTROLS 2020 / All Rights Reserved

Design & Code by Foxstudio