Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane

Internet pristupnik i aplikacija SALUS Smart Home

POVRATAK

Savršeno upravljanje domom s bilo kojeg mjesta na svijetu

Upravljanje RTV opremom daljinskim upravljačem donijelo je iskorak u njihovom radu. Daljinski je bio znak prestiža i udobnosti. Svi su htjeli mijenjati TV kanale ne mičući se s kauča. Tko ima daljinski ima moć – rekli smo ne skrivajući trijumf. I to još uvijek kažemo. Ali danas je daljinski mnogo više od toga.

Iz teksta ćete saznati koje opcije imaju:

Salus internet gateway and smart home app availible on Google Play and App Store

Malo teorije – pogledajte o čemu se radi

Univerzalni UGE600 pristupnik je suvremeni ZigBee mrežni koordinator, a samim time i ključni element sustava SALUS Smart Home, metaforički rečeno njegovo srce. Ovaj izraz je potpuno opravdan. Internet pristupnik omogućuje bežično upravljanje svih uređaja povezanih s njim putem pametnog telefona koji radi na Androidu ili iOS-u ili računala. Bez svog srca SALUS Smart Home ne postoji.

Mnoge prednosti ovog inovativnog uređaja uključuju: brzu instalaciju, nisku potrošnju energije i mogućnost uparivanja s pristupnikom za 100 elemenata kućne automatike. Kojih elemenata? Sve ovisi o vašem izboru.

U ponudi SALUS Controls naći ćete: regulatore temperature, releje, trake za upravljanje, termostate, pametne utikače, senzore prozora/vrata, senzore poplave. Ovi proizvodi – upareni sa srcem sustava – rade zajedno jedni s drugima i prema Vašim postavkama. Vi odlučujete koji vam je potreban i kako želite povezati jedan uređaj s drugim.

Internet pristupnik radi s besplatnom aplikacijom SALUS Smart Home (dostupnom za preuzimanje u App Storeu, Google Play). Softver vam omogućuje upravljanje kućnim ili uredskim uređajima s bilo kojeg mjesta u svijetu. Potrebno je samo registrirati korisnički račun i imati internetsku vezu.

Vrijedno je podsjetiti da je ulaz u aplikaciju SALUS Smart Home također moguć putem web preglednika (eu.salusconnect.io). Ovo je važno jer ako Vam se telefon isprazni ili ga zaboravite uzeti iz automobila, nećete izgubiti mogućnost čuvanja zgrade za koju ste zaduženi. Osim toga – ovisno o individualnim preferencijama – za mnoge je to jednostavno prikladnija opcija.

SALUS Smart Home App on a desktop

Nekoliko savjeta – pogledajte kako to funkcionira

Razmišljate li o kupnji našeg sustava? Ili ste ga možda već kupili i željeli biste u potpunosti iskoristiti mogućnosti koje nudi SALUS Smart Home? Savjetujemo Vam kako početi svoju avanturu s pametnim upravljanjem.

Korak po korak – što trebate učiniti da vidite svoj dom u aplikaciji?

 • Preuzmite besplatnu mobilnu aplikaciju ili na eu.salusconnect.io stvorite korisnički računna koji ćete se od sada prijavljivati.
 • Počnite dodavati opremu u svoju ZigBee mrežu aktiviranjem koordinatora –internetski pristupnik UGE600. Tijekom prvog pokretanja spojite ga na router/modem LAN kabelom. Kada prvi put dodate pristupnik na svoj korisnički račun, pritisnite gumb na pristupniku – LED će treptati zeleno. Zatim potražite pristupnik u aplikaciji SALUS Smart Home i dodajte ga. Ako je pristupnik ispravno dodan, ista lampica će postati plava – uspješno završen proces uparivanja uvijek će biti signaliziran plavim svjetlom (to je također informacija da pristupnik ima pristup internetu). Ako želite dodati još uređaja, u aplikaciji ponovno pritisnite traži uređaje – lampi ta će treptati crveno, što znači da je spreman za uparivanje.
 • Spojite se na pristupnik po Vašem izboru uređaje iz serije SALUS Smart Home, npr. traka, regulatori temperature, termostati, pametni utikači, senzori.
 • Stvorite sve ovisnosti između odabranih uređaja (pravila OneTouch).
 • A sada preuzmite upravljanje nad vaš dom!

Glavni zaslon aplikacije

Odavde možete upravljati svim instaliranim uređajima. Upravljačka ploča SALUS Smart Home(koju ćete ukrasiti fotografijom po vašem izboru) ima suvremen, nekompliciran izgled. U kontrastnim je bojama – narančasta, zelena, tamnoplava – što uvelike utječe na njegovu transparentnost. Prozori – “pločice” označavaju rad određenog uređaja u danoj prostoriji. Narančasta znači da oprema radi, zelena da trenutno ne radi, a siva da postoji problem s vezom. Prozori se mogu poredati po vašem izboru.

Ako ste instalirali više od jednog pristupnika na jedan korisnički račun, pomicanje pozadine omogućit će Vam da ih vidite sve s hardverom koji je na njih povezan. S glavnog zaslona također možete provesti trenutni pregled uređaja u zgradi. Samo pokrenite opciju: skeniraj moj dom.

Uz dobro osmišljen izbornik aplikacije SALUS Smart Home rad uređaja je pogodan za korisnika. Što znači da je izbornik dobro osmišljen? Njegova jednostavnost – samo najvažnije kategorije za korisnika i specifični pojmovi. Izradili smo izbornik naše aplikacije točno prema ovim uputama. Tamo ćete pronaći izbore:

 • UREĐAJI
 • POSTAVKE
 • POMOĆ
 • MOJ STATUS
 • POLITIKA PRIVATNOSTI
 • PRIJAVLJIVANJE

U UREĐAJIMA dobivate pristup svim elementima instaliranim u programu. Ovdje ih možete grupirati (nekoliko zajedničkih radnih parametara) i stvoriti OneTouch pravila. POSTAVKE će Vam to omogućiti izmijene profila i lokalno (offline) isključiti aplikaciju i upravljanje uređajima. MOJ STATUS sadrži skup pravila (funkcija uređaja) koje ćete kreirati za određenu situaciju kod kuće. Posljednje kartice su pravna pitanja i ODJAVA, tj. izlaz iz aplikacije.

Međutim, ako ste još uvijek zabrinuti zbog poteškoća s korištenjem, pogledajte DEMO VERZIJU našeg sučelja. Standardno je na engleskom jeziku, ali u kartici POSTAVKE (podstranica: KORISNIČKI PROFIL) promijenit ćete jezik na onaj u kojem se osjećate najugodnije. Sada možete vlastitim prstima vidjeti da je navigacija u aplikaciji SALUS Smart Home ne samo zgodna, već i užitak.

Smart Home App on a desktop

Gdjegod da se nalazite…

Inovativne tehnologije uvele su nove standarde. Daljinsko upravljanje više ne znači paljenje televizora s udaljenosti od četiri metra. Sada to znači uporabu kućne ili uredske elektronike iz najudaljenijih dijelova svijeta.

Budući da je pristup internetu dovoljan da bi iz čajane u Šangaju zagrijali kupaonu u Lublinu, Vaša očekivanja moraju biti velika. Kada razmišljate o daljinskom upravljanju, želite jednostavno upravljati svojim domom s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme. Stoga tražite najbolje ponude na tržištu SALUS Smart Home pružit će vam savršeno upravljanje.

Kontakt
Surađuj s nama

Kontakt


Tehnička Podrška

+385 95 3777 577

dragutin.padovan@salus-controls.eu


Horúca linka:
Ponedjeljak - Petak: 800-1600

InstalaterKorisnikDeveloper
Salus

Distributer brenda SALUS Controls:
QL CONTROLS d.o.o, K.d.

ul. Rolna 4, 43-262 Kobielice,
oblast Šleska, PL,
JIB: 638 180 68 25,
Sudski Registar: 0000440955,
ured: +48 32 700 74 53,
servis: +48 32 750 65 05,
fax: +48 32 790 44 85,
Ponedjeljak - Petak, 8.00-16.00

image/svg+xml

© QL CONTROLS 2020 / All Rights Reserved

Design & Code by Foxstudio